OVER

Sinds 2001 is Hondentrimsalon Raymonda uw vaste adres voor het behandelen van uw Hond. Gevestigd in Esch, zijn we goed bereikbaar voor wie maar wil.

OVER MIJ

Ik ben Raymonda Verbakel. Sinds 1996 ben ik gediplomeerd hondentrimster, met inmiddels meer dan 20 jaar aan ervaring.

 

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, daarom bezoek ik regelmatig vakdagen, hondententoonstellingen en specialisatiecursussen om mijn kennis en vakbekwaamheid op peil te houden.

 

Om uw viervoeter zo veel mogelijk op zijn gemak te stellen, neem ik ruim de tijd en wordt hij individueel, met veel geduld en alle aandacht die hij nodig heeft, behandeld.

Aan het werk

DE TRIMSALON

De trimsalon is een aantal jaar geleden volledig vernieuwd en maakt nu weer gebruik van de nieuwste technieken. Dagelijks nemen we hier met veel liefde u en uw hond in ontvangst.

 

Hygiëne in de trimsalon speelt een grote rol. Iedere dag wordt alles gedesinfecteer om verspreiding van ziektes te voorkomen. De producten die ik gebruik zijn van hoge kwaliteit.

DE BEHANDELING

Bij ontvangst wordt uw hond op tafel gezet en volgt er een inspectie van de huid en vacht. Aan de hand van zijn vachttype wordt uw hond getrimd. Daarna gaat hij in bad en wordt hij geföhnd.

Als het nodig is worden ook de oren gereinigd en de nagels geknipt. Net als dat zijn gebit en anaalklieren gecontroleerd worden.

 

DE TAAK VAN HET BAASJE

De gezondheid van een hond staat voorop bij iedere eigenaar. Daarom is het het beste als u zelf de goede basis legt bij de onderhoud van uw hond. Zo blijft de hond verzorgd, naast zijn bezoeken aan de hondentrimsalon.

HET BAASJE THUIS

Het dagelijkse onderhoud van de vacht is de taak van het baasje. U kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Uw hond leert zo al kennis te maken met een borstel/kam en (eventueel) bad, zodat hij in de trimsalon niet voor verrassingen komt te staan.

 

Vanaf de tijd dat uw puppy volledig ingeënt is, kan ik al een puppytrim geven. Ook kunt u langskomen om uw puppy kennis te laten maken, dan kan ik ook advies geven over het onderhoud van de vacht, onder het genot van een kopje koffie.

TIPS
  • Laat uw hond uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandelang kan enige uren in beslag nemen, en het is vervelend als uw hond zijn behoefte zolang op moet houden.

  • Breng uw hond niet met een volle maag, in verband met eventuele stress.

  • Probeer uw hond zo droog mogelijk te brengen, een natte vacht is namelijk niet te behandelen.

  • Was een hond die geplukt moet worden minstens 2 weken voor de afspraak niet. Veel vachten zijn namelijk moeilijk te behandelen na een wasbeurt.

  • Zorg ervoor dat uw hond vlovrij is in verband met andere honden die na u komen.

  • Vermeld van te voren of uw hond een medische achtergrond en/of medicatie heeft.

  • In de winter kunt u uw hond ook laten trimmen. Eventueel kan de vacht dan wat langer blijven. Uw hond heeft namelijk meer last van vocht dan de kou. En lang haar blijft langer nat, wat ook weer nare luchtjes teweeg brengt.

  • Wen uw puppy al snel aan een borstel en bad zodat uw hond bij de trimmer niet voor verrassingen komt te staan.

  • Breng uw hond altijd aan de lijn mee.

©2019 HONDENTRIMSALON RAYMONDA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
De trimsalon